Contact

Tel.: 0113-224040
Website: www.deprovincialekraamzorg.nl

De Provinciale Kraamzorg

De Grenslinde staat enerzijds symbool voor bescherming ( in vroeger tijden tegen het zonlicht ) en daarnaast is ze gekend als herdenkingsboom ondermeer bij gelegenheid van een geboorte. Ten slotte worden de takken vaak horizontaal gebogen en onderling verbonden. Daarmee symboliseert ze in dit geval wat ons betreft de samenwerking die bestaat binnen de geboortezorg. Verloskundigen en kraamverzorgenden willen op die manier een mooie en veilige start voor moeder en kind realiseren, zo mogelijk in de thuissituatie of anders met assistentie bij de bevalling in het ziekenhuis of geboortehuis.

De bijdrage daaraan door Dé Provinciale Kraamzorg bestaat ondermeer uit:

  • Gegarandeerde Zorg, altijd in de buurt. Met 150 uitstekend opgeleide kraamverzorgenden verdeeld over het werkgebied zijn we snel ter plaatse voor de voorbereiding op de bevalling; assistentie bij de bevalling en aansluitende kraamzorg voor moeder en pasgeborene.
  • De organisatie is daarvoor 24 uur per dag bereikbaar en inzetbaar ( 0113-224022 )
  • Kraamverzorgenden en deskundigen op het gebied van borstvoeding geven tips en adviezen voor moeder en partner zodat ze met vertrouwen de zorg na afloop van de kraamperiode op zich kunnen nemen. Maar ook daarna blijven we beschikbaar voor praktische vragen.
  • Deelname aan een cursus of een “ moeders treffen moeders “ middag brengt moeders met elkaar in contact en leren en informeren zo elkaar.

In de even weken bent u op donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur van harte welkom bij Moeders treffen Moeders.

te huur