Contact

Tel.: 06 15 89 39 50
E-mail: contact@ilonasonke.nl
Website: www.ilonasonke.nl

Diëtisten praktijk Ilona Sonke

Diëtistenpraktijk Ilona Sonke, biedt u voedingsadvies op maat, houdt rekening met uw wensen en voorkeuren en biedt ondersteuning om het gekregen advies op te volgen. Daarnaast staat kwaliteit van leven centraal.

Redenen voor voedingsadvies

Als diëtist en sportdiëtist geef ik aan jong tot oud ondersteuning bij een goede voeding. Bijvoorbeeld aan mensen die te zwaar zijn, of juist te licht zijn. Ook bij medische aandoeningen, zoals suikerziekte, hoog cholesterol, voedselallergieën, hoge bloeddruk of COPD (longaandoening) kan een aanpassing van het voedingspatroon een wenselijk effect geven. Er zijn nog tal van redenen om een diëtist te bezoeken, denkt u hierbij aan de juiste sportvoeding of voeding bij maag- en darmproblemen. Kortom, een diëtist kan bij veel problemen uitkomst bieden.

Kwaliteit

Om kwalitatief goede zorg te kunnen leveren volg ik met regelmaat bij- en nascholingen. Tevens sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici, ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD) en ik ben lid van de Vereniging Sportdiëtetiek Nederland (VSN).

Vergoeding

Dieetadvisering zit voor 3 uur in het basispakket van uw zorgverzekeraar. Het is mogelijk, dat u via uw aanvullende verzekering recht hebt op een extra vergoeding bovenop uw basisverzekering. U dient hiervoor uw polis te raadplegen. Geïnteresseerd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend om meer informatie en/of maak een afspraak door te bellen naar 06 15 89 39 50, te mailen naar contact@ilonasonke.nl of kijk eens op de website www.ilonasonke.nl.

Diëtistenpraktijk Ilona Sonke is u graag van dienst op maandagmorgen in ‘De Grenslinde’.

te huur