Contact

24 uur per dag te bereiken op 06-53156391.

Spreekuur

Wij houden spreekuur volgens afspraak in De Grenslinde en ’s-Gravenpolder (Egelantierstraat 8). Telefonisch spreekuur op werkdagen van 17.00 tot 18.00.

Verloskundigen praktijk Borsele

Wij zien zwangerschap, bevalling en kraambed als normale en natuurlijke gebeurtenissen. Wij zijn van mening dat iedereen waarbij de zwangerschap zonder complicaties verloopt, de keuze moet hebben om thuis of in het ziekenhuis te kunnen bevallen onder leiding van een verloskundige die het normale verloop van de bevalling bevordert en bewaakt.

Wij willen u, binnen wat medisch mogelijk is, alle ruimte geven om van uw zwangerschap, bevalling en kraamtijd een hele bijzondere en waardevolle gebeurtenis te maken. Onze taak hierbij is om aan u de best mogelijke zorg te verlenen en dit doen wij door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen door middel van het bijwonen van nascholingen, symposia en congressen en door zoveel mogelijk te werken volgens de nieuwste richtlijnen van onze beroepsvereniging. Ook is er regelmatig overleg met andere zorgverleners in de regio die te maken hebben met verloskundige zorg.

Wij staan als verloskundigen ingeschreven in het kwaliteitsregister van de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen.

te huur