Contact

Esmé Ras
Tel.: 06-52602290
Website: www.leerjebabybegrijpen.nl

Leer je baby begrijpen

Iedere maandagavond geef ik zwangerschapsyoga voor iedere aanstaande moeder die zich wil ontspannen tijdens de zwangerschap en de bevalling. Geen zweverig gedoe, maar met beide benen op de grond deelnemen aan lessen waar je echt iets mee kan tijdens en na je bevalling.

Babymassage

Op maandagochtend van 9.30 tot 11.00 geef ik babymassage. Babymassage is elkaar liefde geven, tijd voor elkaar vrij maken en bewust genieten van elkaar Het is ontspannend en rustgevend en iets moois wat je elkaar cadeau geeft. Tijdens de massage verstevig jij de onderlinge band tussen jou en je baby waardoor jij en je baby elkaar goed leren kennen en vertrouwen.

Babyconsulent

Na de geboorte van je baby duurt het altijd even om weer terug in balans te komen. Maar wat als dat “even” langer duurt dan wat je had verwacht én aan kan? Het zoeken naar het ritme wat bij jou en je baby past gaat niet altijd vanzelf. Soms komt jouw baby moeilijk in slaap, is je baby uit balans door een medische oorzaak, huilt je baby veel of is je baby erg onrustig. Ik zal advies en begeleiding ‘op maat’ geven afgestemd op de behoeftes van jou en je baby. Maak eens een afspraak voor een persoonlijk advies, Ik ben er tenslotte voor jullie en je baby!

te huur